P&O advies

Samen met uw medewerkers hetzelfde doel voor ogen hebben?

Bekijk onze werkwijze

Recruitment

QPR ondersteunt organisaties op het gebied van Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie.

Meer weten?

Interim

Tijdelijk extra mankracht nodig?

Bekijk onze interim services

Professionals

Toe aan een nieuwe stap in uw carrière?

vacature aanbod

P&O advies

Weet waar uw organisatie voor staat en wil bereiken, maar weten uw medewerkers dat ook? Weten uw medewerkers wat de organisatie van hen verwacht? En weet de organisatie wat haar medewerkers van haar verwacht?

Wat kunt u verwachten?

QPR helpt bij het helder krijgen van uw kernwaarden, missie, visie, strategie en doelstellingen en bij het door vertalen hiervan naar het niveau van organisatieonderdelen, afdelingen en individuele medewerkers.

Hiernaast helpt QPR u bij het helder krijgen en houden van de verwachtingen die uw medewerkers richting uw organisatie hebben.

Door de wederzijdse verwachtingen helder te hebben, heeft u overzicht en grip en kunt u uw organisatie sturen op het bereiken van de door u gewenste resultaten.

Relevante P&O instrumenten hierin zijn: functieprofielen, competenties, doelstellingen & targets, functionering-, beoordeling- en voortgangsgesprekken, management & leiderschap, arbeidsvoorwaarden en beloning.

Hiernaast bieden we met onze P&O-scan snel inzicht in de zaken die binnen uw organisatie op P&O gebied opgepakt zouden moeten worden.

Neem contact op met QPR om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Inschrijven
Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons vacature aanbod. U kunt uw LinkedIn profiel of CV gebruiken om het formulier in te vullen.
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Contact

Odette Scholten: 06-55685200
Jeroen Jutten: 06-43442891

Postadres:
Gardenierslaan 47
7314 CV Apeldoorn

W: www.qpr-online.nl
E: info@qpr-online.nl